Långtidsarbetslösheten är här för att stanna

Långtidsarbetslösheten ligger nu på samma nivå som för 15 år sedan, omkring 150 000 personer. Det är främst lågutbildade utrikesfödda som är långtidsarbetslösa. Eftersom en halv miljon av Sveriges invånare föddes i fem länder med rudimentär skolutbildning framstår inte antalet långtidsarbetslösa som någon hög siffra. Inget talar för att den nuvarande eller någon annan regering skulle vilja eller kunna genomföra de åtgärder som kunde radera ut långtidsarbetslösheten. Läs hela krönikan här:  https://bulletin.nu/goranson-langtidsarbetslosheten-har-for-att-stanna

Ett svar på ”Långtidsarbetslösheten är här för att stanna”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: